2022 için en iyi 6 ücretsiz Android oyunu

Google News call of duty mobile apkdelisi 0

2022 yılına girdiğimize göre telefonlarımıza yeni oyunların yüklenmesi muhtemele yapacağımız ilk şeydir. Bu yazıda sizlere 2022’ye damga vuracak dediğimiz en efsane ücretsiz oyunları tanıtıyoruz. Bunların arasında Rocket League Sideswipe’den tutun Call of Duty Mobile kadar 6 tane oyunu sizlere sunacağım. Bu listeye daha sığmayan bir çok oyun bulunmakta bunları bizim sitemizden ücretsiz bir şekilde de indirebilirsiniz. Aksiyon, korku, macera, savaşa ve daha birçok oyun bu listemizde bulunmak şimdi bunları sıralama vakti.

1) Rocket League Sideswipe

Psyonix Studios, stüdyosunun üstlendiği android platformun popüler oyunlarından birisidir. Araba futbolunu ilk örneklerinden biri olan Rocket League mobil versiyonu ile karşımıza çıkıyor. Oyun grafik açısından gerçekten harika olup bilgisayar versiyonu ile benzerliği çok hoşumuza gitti, oyundaki kontroller basit ve kullanışlı olur sizleri ekran başına kilitleyecek efsane hissiyatları mevcuttur. Bu oyun Play Store’de tamamen ücretsizdir bunu telefonunuza kolaylık indirebilirsiniz. Bu oyun şuan ki haliyle Android’deki en rekabetçi oyunlarından biridir bu oyunu kaçırmayın derim.

rocket league sideswipe apkdelisi 1

 

My Friend Pedro : Ripe for Revenge

DevolverDigital, firmasının üstlendiği android oyun platformunun popüler aksiyon oyunlarından birisidir. Yönetimini sağladığınız muz görünümlü karakter Pedro ile karısını ve çocuklarını kaçıran adamlara karşı mücadelesi ve bu yolda olan efsane bölümler ile karşımızda. Grafik ve oynanışına bakılacak olursak saldırı mekanikleri güzel bir şekilde ayarlanmış siz android telefon sahibi kişiler oyunu indirdikten sonra emin olun ki çok seveceksiniz. Bu oyunu Play Store’den ücretsiz bir şekilde indirip oynayabilirsiniz. Diğer oyunlara kıyasla şu anda Play Store’de 80.000 bine yakın kişi değerlendirmiş ve çoğunluk beş yıldız vermiştir.

my friend pedro ripe for revenge apkdelisi 0

 

Pokémon UNITE

Uzun bir bekleyişin ardından mobil cihazlarında oyun oynamayı seven oyuncular için Pokémon Unite oyunu çıktı. Bu, oyuncuların Pokémon yaratıklarını çevrimiçi rakiplere karşı savaşmak için seçtikleri Pokémon tabanlı Çok Oyunculu Çevrimiçi Savaş Arenası (MOBA) oyunudur. Oyuncular, Pokémon’a karşı düşen Aeos enerjisini toplamalı, hedef bölgelerinden birine yatırmalı, puan kazanmalı ve kazanmalıdır. Bu aksiyon oyunu, Google Play mağazasındaki en iyi yaratık savaş oyunlarından biri olarak öne çıkmasını sağlayan çeşitli özelliklerle birlikte geliyor mesela çarpıcı grafikler, özel güçlere sahip farklı karakter vb. gibi bir çok özellik mevcuttur. Bu oyun Google Play’de 623.241 kişi tarafında değerlendirilmiş olup 10.000.000 fazla kişide indirip oynamıştır. Ortalama olarak oyun değerlendirmesi şu zamana göre 4,4’tür.

pokemon unite apkdelisi

 

AnimA ARPG (Action RPG)

Dinamik oyun ve gelişmiş görsel ile fantezi aksiyon-RPG türünde yeni oyun. Kullanıcı, şeytanlar, canavarlar, kara şövalyeler, güçlü patronlar ve diğer düşmanlar gibi bir grup kötü ruhla acı çekeceği kasvetli bir zindana gidecek. Dövüşler, tek oyunculu hayatın kırk ana ve ondan fazla bonus seviyesinde gerçekleşecek. Oyuncu, savaşlara ek olarak, yararlı eşyaların yağmalanmasını ve seçilen geçiş stiline göre seviye atlanmasını da bekleyecektir. Bu oyun Google Play’de 95.304 kişi tarafından değerlendirilmiş olup 1.000.000’dan fazla insan tarafından da indirmiştir. Oyun ortalama olarak şuan 4,2 değerlendirme notu vardır.

anima arpg apkdelisi

Brawlhalla

Super Smash Bros oyunları bize yüzlerce saatlik eğlence ve bir ömür boyu sürecek dostlar arası pek çok his bıraktı. Artık Ubisoft’un bu ücretsiz oyunu sayesinde bu tarzda daha fazla dövüşün oyunlarının tadını çıkarabiliyoruz. Brawlhalla, sekiz oyuncuya kadar etkileyici çok oyunculu savaşlara katılabileceğiniz bir platform savaş oyunudur. Bu, video oyun konsolları ve PC’ler için piyasaya sürülen ve bu cihazlara mükemmel şekilde uyarlanmış olan oyunun mobil versiyonudur. Aslında, kontroller tamamen sezgiseldir, solda klasik çapraz kafa ve sağda birkaç saldırı ve beceri düğmesi, atlama dahil (oyunlarda en çok kullanılan düğmelerden biri olacaktır). Ayrıca, bu kontroller özelleştirilebilir. Bu, çok dikkatli bir 2D grafik ortamına, mükemmel karakter tasarımına ve çok güzel efektlere sahip çok eğlenceli bir oyundur. Üstelik tamamen ücretsiz olması bu oyunu daha fazla güzel kılıyor. Oyun Play Store’de 212.795 kişi tarafında değerlendirilmiş olup 5.000.000’dan fazla kişi tarafından da indirilmiştir. Oyunun not ortalamasına bakacak olursak 4,1 şeklinde hesaplanmıştır.

brawlhalla apkdelisi

 

Call of Duty Mobile

Aksiyon ve atış oyunlarının kıdemli destanı Call of Duty, efsane görünüyor. Call of Duty: Mobile, CoD evreninin tüm unsurlarını birleştirir ve seriden ikonik karakterlerle oynayabileceğiniz ve onları özelleştirebileceğiniz eksiksiz bir nişancı oyunu sunar. Bu, oyuncuların birkaç farklı oyun moduyla takım savaşına katılacağı çok oyunculu bir nişancı oyunudur. Ekranın üzerine basılmış butonları kullanarak karakterinizi kontrol edecek ve keyfini çıkaracaksınız. Activision firmasının oyunlara hayransanız, devam edin ve oyunu Play Store’den indirin! PUBG ve Fortnite’den çok önce var olan bir oyunun yeni bölümünü sevecek ve oynanışının, etkinliklerinin, kontrollerinin ve silahlarının tadını çıkaracaksınız. Bu oyun Play Store’da 14.530.813 kişi tarafından değerlendirilmiş olup 100.000.000 fazla kişi tarafından ise indirilmiştir. Oyunun değerledirilme notuna bakacak olursak şu an 4,2 şeklinde hesaplanmıştır.

call of duty mobile apkdelisi

 

Son Söz

Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi her türden oyunu listemizde yer verdik. Bu oyunlar Play Store’da en çok ve orta indirilen oyunlardır. Hikaye, aksiyon, savaşa ve çatışmadan tutun bir çok kategoride liderliği elinde tutan bu oyunlar bu yılın ücretsiz oynanabilen ve sıkılmayacağınız türden bir listedir. Bu liste serisi uzun uzun uzardı o yüzden listeyi kısa ve öz tutmaya çalıştım eğer bunun gibi ücretsiz oyun listesi isterseniz lütfen yorumlarda bize bildirmeyi unutmayın, iyi oyunlar.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle