Poppy Playtime Chapter 2 PC’ye çıktı, peki mobile ne zaman gelecek?

Google News 6255e0e0fee08773835d417c

Bu zor bir soru, sadece selefi gibi yaklaşık 3 $ karşılığında yaklaşık 1-2 ay arasında cep telefonuna ulaşacak. Bölüm 1’in üç katı büyüklüğünde olan oyuncak fabrikasının daha da ilerisine gitmelisiniz. Mağazada akıllara durgunluk veren bulmacalar ve korkutucu aletler var. Sallanın ve güvenliğe giden yolu tutun. Kaçmaya çalış ve annenin seni takip etmesine izin verme.

Game Station, Playtime Co.’nun en ünlü sitelerinden biridir. Bu Tren İstasyonu bir moladan daha fazlası… oyunlar, oyun alanı ve çok daha fazlası var. Daha da iyisi, demiryolu doğrudan tesisten direkt bir çekim sunuyor.

poppy playtime chapter 2 2 e1652

Yeni Oyuncaklar: Tek yapman gereken, karanlık bir geçmişin kalıntılarını bulmak için bu tesiste daha derine inmek. Bunzo Bunny’yi sorgulayalım. Belki PJ Pug-a-pillar’ın birtakım önerileri vardır. Ya da belki… Anne farkında mı?

Yeşilin Eli: GrabPack ailesi, yepyeni Yeşil El’i içerecek biçimde genişledi! Artık gittiğiniz her yere gücü de götürebilirsiniz! Hepsi bu değil… Artık boğuşabilirsiniz! Bir kere daha, yenilik zafer kazandı.

Kabloya gereksinim duymadan güç aktarımı!
Boruları tutun ve zemindeki boşlukların üstünden sallayın.
Uçmak! Daha doğru olan, düz bir halde boğuşabilirsiniz.
Oynamaya devam edin çünkü eğlence henüz bitmedi…

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle